Zuidwal-Paviljoensgracht-wom-project

Na

Voor

[/vc_column]

Over het afgeronde project

Al jaren was het karakteristieke hoekpand op de Zuidwal/Paviljoensgracht veel bewoners een doorn in het oog. Het pand was verpauperd, verkeerde in zeer slechte staat en de om het gebouw rondhangende types zorgden voor veel overlast. Omdat het vervallen pand niet meer gerenoveerd kon worden, werd besloten het gebouw te slopen en terug te brengen in de oude stijl. Na ongeveer een jaar bouwen was de metamorfose compleet en stond er een schitterend nieuw appartementencomplex met een inpandige berging. Door het vrije uitzicht over de gracht en met alle voorzieningen om de hoek waren de vier appartementen in een mum van tijd verkocht. De renovatie van dit pand heeft een positieve invloed op de uitstraling van de hele buurt.